Behandelingen & prijzen

Onze voeten krijgen in ons dagelijks leven veel te verduren. Ze dragen ons gewicht en brengen ons overal naartoe. Door deze dagelijkse belasting is een goede voetverzorging voor iedereen erg belangrijk. Mijn behandelingen zijn er om pijn en ongemakken te voorkomen, maar ook om je voeten even in de watten te leggen. Je voeten verdienen het!

Standaard voetbehandeling

Mijn voetbehandeling draait volledig om één ding: persoonlijke aandacht. De voeten worden gedesinfecteerd en vervolgens onderzocht op mogelijke nagelproblemen en andere ongemakken. De teennagels worden geknipt en professioneel verzorgd. Ook verwijder ik overmatig eelt, likdoorns en kloven. De nagels worden afgewerkt met een freesmachine voor een professioneel en verzorgd resultaat. Tot slot worden de voeten kort gemasseerd met een voedende crème. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Ontspannende hand- en voetmassage

Wil je de pedicurebehandeling extra ontspannend afsluiten? Kies dan voor een aanvullende hand- of voetmassage. Met behulp van amandelolie of lavendelolie masseer ik je handen en voeten om de bloedsomloop te verbeteren, stress te verminderen en een ontspannend gevoel te creëren. Een heerlijke afsluiting van jouw pedicurebehandeling! Een korte hand- en voetmassage kun je boeken in combinatie met een pedicurebehandeling. Ik bied ook een uitgebreide voetmassage aan met warme olie en handdoeken.

Teennagels lakken

Na de voetbehandeling kun je je teennagels laten lakken. In verband met de hygiëne kunnen je teennagels alleen gelakt worden met je eigen nagellak. Neem zelf je nagellak mee of koop een flesje in mijn salon.

 

Kennismakingsactie

Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je bij de eerste pedicurebehandeling een spaarkaart waarmee je kunt sparen voor een ontspannende hand- of voetmassage van 10 minuten. Zo maak je kennis met mijn aanvullende behandelingen. Sparen maar!

Voor de volledige voetverzorging.

Producten

Puur Vera en HFL Laboratories

Het is ook mogelijk om voetverzorgingsproducten aan te schaffen na een behandeling. Momenteel verkoop ik 3 voetcrèmes van het merk Puur Vera: een voedende hielcrème voor kloven, een vochtinbrengende ureumcrème voor de droge huid en een neutrale crème. Daarnaast verkoop ik producten van het merk HFL Laboratories, zoals de Solution Spray voor de verzorging van schimmelnagels en Dadi OilIk adviseer je graag welk product jij thuis het best kunt gebruiken.

Cadeaubon

Wil je iemand graag in de watten leggen met een pedicurebehandeling? Dat kan! Het bedrag is vrij naar keuze in te vullen en ik pak de cadeaubon feestelijk voor je in!

Hoe kan ik betalen?

Ik heb geen pinapparaat. Je kunt bij mij contant betalen, via de bank of via een tikkie.

Adres van mijn salon

Mijn salon is gevestigd op Klaverweide 278, 2272 CA in Voorburg.

Wijzigen of annuleren van afspraken

Dit is kosteloos tot 24 uur voor de behandeling. Bij annuleren binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak wordt het bedrag van de behandeling volledig doorberekend.

Prijsoverzicht

Pedicurebehandeling in de salon

   45 min

€ 39,00

Voetenmassage i.c.m. pedicurebehandeling

   15 min

€ 17,50

Uitgebreide voetenmassage

   30 min

€ 35,00

Handenmassage i.c.m. pedicurebehandeling

   15 min

€ 17,50

Combinatie hand- en voetmassage

   30 min

€ 35,00

Teennagels lakken i.c.m. pedicurebehandeling

   20 min

€ 12,50

Handnagels knippen & vijlen i.c.m. pedicurebehandeling

   30 min

€ 20,00

Puur Vera hielcrème (100 ml)

 

€ 15,00

Puur Vera ureumcrème (100 ml)

 

€ 16,00

Puur Vera Neutrale crème (100 ml)

 

€ 15,00

HFL Solution Spray

 

€ 15,00

HFL Dermoleen crème

 

€ 16,00

HFL Rosalan crème

 

€ 15,00

HFL Refreshing Footbath

 

€ 15,00

HFL Sparkling scrub

 

€ 17,50

HFL Fresh gel

 

€ 17,50

Dadi Oil (3,75 ml)

 

€ 8,50

Dadi Oil (14,3 ml)

 

€ 23,50

Wandelwol

 

€ 8,50