Over mij

Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en kwaliteit: dat is waar ik voor sta.
Ik wil je op deze pagina graag laten zien wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

Gewoon Anja

Achttien jaar lang heb ik bij Florence in de thuiszorg gewerkt. Tot ik in 2011 besloot om pedicure te worden. Ik vind het nog elke dag speciaal om voeten van klanten te behandelen. Elke dag proef ik een nieuwe sfeer en heb ik fijne gesprekken. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en wil van mijn salon een plek maken waar klanten zich op hun gemak voelen. Een plek van ontspanning waar ze écht even in de watten worden gelegd. Daarom geen Anja Kouwenhoven, maar gewoon Anja. Dat is hoe klanten mij kennen.

Mijn kwalificaties

Ik ben opgeleid tot verzorgde AG bij Florence. Hierna heb ik de opleiding tot pedicure met succes afgerond. Om mij extra te specialiseren en mijn service te verbeteren, heb ik een cursus voeten- en handenmassage gevolgd. Dit maakt mij een vakbekwame pedicure en een gecertificeerd masseuse.

Provoet

Als professioneel pedicure ben ik lid van de brancheorganisatie Provoet. Dit is de brancheorganisatie voor de (medisch) pedicure. Naast professionaliteit is hygiëne ook een belangrijke kernwaarde van mij. Daarom werk ik tijdens de behandeling volgens de Beroepscode Pedicure en de Code van het Voetverzorgingsbedrijf.

Mijn missie

  Mensen laten ervaren hoe mooi verzorgde voeten kunnen zijn door het bieden van kwaliteit, hygiëne, aandacht en de beste service. 

Dé pedicure voor jou

Ik heb nog elke dag profijt van mijn achttien jaar ervaring in de thuiszorg. Dankzij mijn vorige carrière ben ik gespecialiseerd in de omgang met dementerenden en ouderen. Ik heb veel mensenkennis opgedaan en weet hierdoor bekwaam te handelen. Ik pas mij aan op de klant. Zo is geen één behandeling bij mij hetzelfde. Ik bied een behandeling aan die perfect past bij jouw voet.

Steven
Anja doet al een tijd lang mijn voeten tot zeer grote tevredenheid. Geen last meer van mijn voeten / eelt of likdoorns. Tevens is het zeer prettig dat je er de deur niet voor uit moet omdat ze gewoon bij je thuis komt. Ben erg blij met Anja.
Linda
Hele fijne behandeling, je komt helemaal tot rust.

Mijn werk

Jetpack_Portfolio not found.